Pripreme FK Sarajevo

Sedmi dan Sarajeva u Antaliji: Rad, red i disciplina

E. Škorić

Aktuelni prvaci Bosne i Hercegovine, nogometaši Sarajeva, proteklih sedam dana treniraju u Antaliji.

Jučer su bordo nogometaši trenirali jednom, lakšim intenzitetom, no danas su ponovo u žestokom ritmu. Na jutrošnjem treningu radilo se opet na fizičkoj spremi, rad s loptom ostavljen je za večeras.

Igrači su raspoloženi, atmosfera je dobra i nije istu pokvario poraz od Maribora (3:1) u prvoj prijateljskoj utakmici u turskom dijelu priprema.

U petak od 17 sati po lokalnom vremenu (16 po srednjoevropskom) igra se druga prijateljska utakmica, a Sarajevu će protivnik biti kazahstanska Astana, koja je ove godine nastupala u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kairat je posljednja provjera za Sarajevo prije polaska u BiH, a generalna proba zakazana je za 20. februar na Piroti protiv Travnika. Tim Miodraga Ješića će odmjeriti snage sa Zrinjskim u Mostaru u prvom kolu drugog dijela sezone.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi