Sedmorica fudbalera napuštaju Slobodu

Azmir Husić potvrdio za SportSport.ba

Sedmorica fudbalera napuštaju Slobodu

FK Sloboda u novu sezonu će ući sa nešto izmijenjenim sastavom u odnosu na proteklu sezonu. 

Sezona u Tuzli se može smatrati uspješnom pošto je klub osvajanjem druge pozicije izborio plasman u Evropu, a da apetiti Azmira Husića svakim danom sve više rastu potvrđuju i najave da će ubrzo angažovati vrhunska pojačanja.

Također, u Slobodi je poprilično aktivna u rubrika "odlasci". Odriješene ruke da potraže novu sredinu dobili su Anes Haurdić, Slobodan Lakićević, Adnan Salihović, Perica Ivetić, dok će vjerovatno na posudbu Ermin Musić, Mirza Hamzabegović i Omar Pršeš. 

"Po završetku prošle sezone počeli smo pripreme za narednu. U dogovoru sa šefom struke odlučeno je da pomenuti fudbaleri mogu potražiti novu sredinu, s tim da ćemo trojicu od njih sedmorice pokušati posuditi nekom od klubova", izjavio je predsjednik tuzlanskog kluba Azmir Husić za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripreme za narednu sezonu Musemić je zakazao za 10. juni. Prvi dio će biti odrađen na Kupresu, nakon čega je planiran odlazak u Sloveniju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi