Seferović: Ne sumnjam da ćemo napraviti pozitivan rezultat

Trener kadeta Iskre

Seferović: Ne sumnjam da ćemo napraviti pozitivan rezultat

S. Mlaćo

Danas i sutra u Livnu se igra završni turnir za kadete na kojem će nastupati četiri prvoplasirane ekipe iz svih Omladinskih liga Bosne i Hercegovine, a učestvovat će: NK Iskra Bugojno, NK Zvijezda Gradačac, FK Župa Milosavci i NK Troglav 1918 Livno.

Nade bugojanske Iskre na završnicu putuju sa dosta optimizma i nadaju se dobrom rezultatu. U timu vlada veoma dobra atmosfera i svi se nadaju da će nastaviti sa dobrim igrama iz nedavno završene sezone u Omladinskoj ligi grupa Centar.

"Jučer smo imali završni trening, uvježbavali smo prekide i danas idemo na put. U pola 3 je izvlačenje, a mi bi iskreno voljeli da izbjegnemo prošlogodišnjeg pobjednika ekipu Troglava. Oni su i domaćini i ako bude sreće da se sa njima sretnemo u finalu", ističe šef stručnog štaba kadeta Iskre Sead Seferović.

Seferović ipak ističe da vjeruje u pozitivan rezultat bez obzira na koga njegovi momci naiđu.

"Najjači dio ekipe u nas je vezni red. Imamo momke znalce i velika su perspektiva, a imamo dvojicu od kojih je jedan dao 30 golova, a drugi oko 20. Neki momci iz veze su dali po 7-8 golova i ipak je tu bila kolektivna igra. Nije se sve svodilo na jednog pojedinca i momci su pokazali da su ekipa te ja ne sumnjam u njih da će u ova dva dana napraviti pozitivan rezultat", dodao je Seferović za naš portal.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ekspedicija Iskre danas će u 12 sati krenuti put Livna sa stadiona Jaklić, a svi se potajno nadaju da se u Bugojno mogu vratiti i sa pobjedničkim peharom, što bi i bio kruna veoma uspješne sezone. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije