Seferović: Pobjeda nad Čapljinom vratila je samopouzdanje

Fudbaler Metalleghea

Seferović: Pobjeda nad Čapljinom vratila je samopouzdanje

Metalleghe BSI predvođen trenerom Nerminom Bašićem jučer je na stadionu Mračaj u Jajcu konačno ostvario pobjedu.

Jajčani su sa visokih 3:1 savladali ekipu Čapljine, a važan kotačić u pobjedi Metalleghea bio je Haris Seferović, koji je u tim iz Jajca stigao prije mjesec dana iz travničkog premijerligaša.

„Od samog početka igrali smo agresivno sa visokim presingom što nam je dalo rezultat. Postigli smo prilično rano dva pogotka, ali onda smo iz prekida naivno primili jedan gol koji na svu sreću nije utjecao na nas. Do kraja susreta postigli smo i treći pogodak i zasluženu ostvarili pobjedu koja nam je vratila samopouzdanje“, izjavio je nakon susreta Seferović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.