Šehrić: Sa Braniteljom se idemo nadigravati

Gradina gostuje u Rodoču kod Branitelja

Šehrić: Sa Braniteljom se idemo nadigravati

B. Mujezinović

Nakon pobjede protiv Orašja, fudbalere Gradine u okviru 23. kola Prve lige FBiH očekuje gostovanje u Rodoču, gdje će odmjeriti snage sa Braniteljom.

Srebreničani u nastavak sezone mogu ući dosta mirnije jer su jednom nogom već osigurali opstanak u Prvoj ligi FBiH. 

Za razliku od gostiju, domaća ekipa u ovu utakmicu ulazi pod imperativom pobjede i eventualnim kiksom na domaćem terenu bi se doveli u nezgodnu situaciju pred nastavak prvenstva. 

Branitelj će biti oslabljen ne igranjem jednog od njegovih najboljih pojedinaca, Edina Bebanića, dok Gradina u svojim redovima neće moći računati na Turbića, Poparu i Salibašića. Podsjetimo, u protekloj polusezoni Gradina je na svom terenu u veoma tvrdoj utakmici, savladala Branitelj minimalnim rezultatom 1:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zahvaljujući pobjedom u prošlom kolu u nastavak sezone možemo ući opuštenije, a poslije današnjeg susreta nas očekuju i dvije utakmice za redom na domaćem terenu u Srebreniku i tu bi trebali riješiti dileme oko opstanka u ligi. Gostovanje Branitelju će biti vrlo težak zadatak, ali mi u ovoj utakmici nemamo šta izgubiti i idemo se nadigravati sa domaćinom", rekao je Šehrić.

"Znamo da su kvalitetna ekipa, međutim danas su pod pritiskom jer su im potrebna tri boda, a to bi naš tim mogao iskoristiti i vratiti se sa povoljnim rezultatom u Srebrenik", izjavio je za SportSport.ba napadač Gradine, Sanel Šehrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.