Bh. kadeti sutra protiv Njemačke

Sejdović: Moramo se boriti i uzeti barem bod

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra protiv Njemačke u okviru prvog kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Naši reprezentativci jutros su odradili posljednji trening pred sutrašnji meč, a u poslijepodnevnim satima na programu je bila šetnja kroz Opatiju. Pred utakmicu s Njemačkom bh. fudbaler Emir Sejdović za SportSport.ba izjavio je da vjeruje u dobar rezultat na EP-u u Hrvatskoj.

"Mislim da imamo dobru ekipu i da smo puno motivisani, odradili smo dobre treninge i vjerujem da ćemo ostvariti dobar rezultat. Neće nam biti lako proći grupu, ali mislim da protiv Srbije i Irske možemo napraviti puno toga, dok protiv Njemačke moramo da se borimo i uzmemo makar jedan bod", rekao je Sejdović.

Podsjećamo, utakmica prvog kola grupne faze između Bosne i Hercegovine i Njemačke igra se sutra od 12 sati u Kostreni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi