Selekcija NS SBK/KSB poražena od PFS Gradiška

Kup regija NS/FS BiH

Selekcija NS SBK/KSB poražena od PFS Gradiška

S. Mlaćo

U srijedu je u Gradišci odigrana prva utakmica prvog kola Kup-a regija NS/FS BiH za 2016.godinu, a domaćin PFS Gradiška sa 2:0 savladao je selekciju NS SBK/KSB.

Gradiška je pružila mnogo bolju partiju te golovima Danijela Đurića u 23. minuti i Danka Šegića u 72. minuti ostvarila prolaz dalje.

I pored poraza nogometaši selekcije NS SBK/KSB nisu razočarali što svakako raduje stručni štab selekcije koji su činili treneri Ivica Bonić, Salim Duraković, Adnan Beganović, Dominko Tolo te službeni predstavnik selekcije Faruk Lazimović.

Treba istaći da su čelnici NS SBK/KSB koji su i prisustvovali susretu u Gradišci,  predsjednik Ivan Frljić, dopredsjednik Najim Softić, član IO-a NS SBK/KSB Naim Basara te ostali ljudi iz ovog  Saveza mladim nogometašima i trenerima obezbijedili sjajne uslove s obzirom da je cijela ekspedicija koja čini ovu selekciju u Gradišku stigla dan ranije,  a sve kako bi što spremnije dočekali susret koji je odigran u srijedu.

Izostao je pozitivan rezultat, ali ono što svakako raduje jeste da sve selekcije koje nastupaju pod okriljem NS SBK/KSB imaju svu moguću pažnju od samog saveza, a  sve kako bi postizali što bolje rezultate te kanton i savez predstavili u lijepom svijetlu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi