Selekcija NS SBK/KSB spremna za duel sa Gradiškom

Održano okupljanje pred sutrašnji odlazak u Gradišku

Selekcija NS SBK/KSB spremna za duel sa Gradiškom

S. Mlaćo

Nogometna amaterska selekcija NS SBK/KSB danas je održala posljednje okupljanje pred sutrašnji polazak u Gradišku gdje će u srijedu odigrati prvi meč u okviru Kupa Regija protiv PFS Gradiška. 

U prostorijama ovog saveza u Travniku danas su se igračima obratili predstavnici saveza,  te treneri u stručnom štabu koji čine  Ivica Bonić, Salim Duraković i Adnan Beganović te koordinator nogometnih selekcija NS SBK/KSB  Nermin Bašić.

"Danas smo imali prozivku reprezentativaca iz NS SBK/KSB gdje je podijeljena sportska oprema kako bi što bolje osvjetlali obraz kantona te da pokažemo drugim kantonima kako trebaju da budu obučene reprezentacije. Ovim putem bi se zahvalio firmi AD Spedition d.o.o.o Bugojno koja je donirala dva kompleta dresova, dok je Nogometni savez SBK/KSB osigurao kupovinu trenerki. Želimo da naši nogometaši u što boljem svijetlu predstave savez i kanton, te smo osigurali da ekspedicija putuje sutra u Gradišku gdje će odraditi jedan trening i prenoćiti do same utakmice", kazao je za SportSport.ba Ivan Frljić,  predsjednik NS SBK/KSB.

Treneri Bonić, Duraković i Beganović istakli su nadu da će ova selekcija u Gradišci ostvariti pozitivan rezultat, te da će svi članovi selekcije  predstaviti savez i kanton u veoma lijepom svijetlu.

Ekspedicija NS SBK/KSB sutra će iz Travnika krenuti put Gradiške, a susret sa PFS Gradiška odigrati će se u srijedu u 17 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije