Selekciji Beograda treće mjesto na Škijinom memorijalu

Savladali selekciju Istočnog Sarajeva

Selekciji Beograda treće mjesto na Škijinom memorijalu

S. Mlaćo

U susretu za treće mjesto Memorijalnog međunarodnog turnira „Josip Katalinski Škija“, koji je odigran danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici selekcija Grada Beograda je pobijedila reprezentaciju Sarajeva i Istočnog Sarajeva rezultatom 3:0.

Beograd je poveo u 4'. Borislav Burmaz je ušao u protivnički kazneni prostor iskosa sa desne strane i preciznim udarcem doveo svoj tim u vodstvo. Prednost je udvostručio Marko Dedier u 27'.

Konačan rezultat svojim drugim golom postavio je Burmaz u 73'.

Finalni susret između Bosne i Hercegovine i Crne Gore biće odigran danas u 15.00 sati u Trening kampu.

Selekcija Sarajeva i Istočnog Sarajeva-Selekcija Beograda 0:3 (0:2)

Trening centar NS/FS BiH, Zenica.

Sudija: Azem Karić.

Sudije asistenti: Ajdin Baručija, Mirza Doglod.

4. sudija: Damir Begić.

Golovi: 0:1 Burmaz (4'), 0:2 Dedier (27'), 0:3 Burmaz (73').

Sarajevo i Istočno Sarajevo: Vedad Muftić, Mihajlo Lalović, Faris Delić, Salko Nargalić, Amar Sablica, Amar Jašarević, Hamza Gasal, Nemanja Nikolić, Amir Hrapović, Almin Maslo, Kenan Cacan. Igrali su još: Timur Helać, Denis Mujanović, Bajazit Devlić, Amar Hrelja, Adin Čičkušić, Faruk Baković. Selektor: Almir Turković.

Beograd: Nikola Stepanović, David Milisavljević, Vasilije Mijailović, Đorđe Jovanović, Strahinja Pavlović, enad Adžibaba, Uroš Pavlović, Borislav Burmaz, Bogdan Jočić, Marko Dedier, Mateja Stojanović. Igrali su još: Uroš Ignjatović, Dragan Vukotić, Edin Ajdinović, Slobodan Stanojlović, Andrija Radovanović, Savo Arambašić, Miljan Andžić. Selektor: Velibor Đurić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi