Selektora (ne)ćemo dobiti u Zenici

U četvrtak sjednica Izvršnog odbora NFSBiH

Selektora (ne)ćemo dobiti u Zenici

E. Škorić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine i dalje čeka na novog selektora.

Nakon neuspješnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, Mehmed Baždarević neće ostati selektor i to više nije upitno. Njemu je istekao ugovor s NFSBiH, a sada se traga za njegovim nasljednikom.

Članovi Izvršnog odbora NFSBiH će od Komisije za izbor selektora dobiti prijedlog, nakon čega bi mogli dobiti konačnu odluku.

No, prema našim nezvaničnim informacijama i po svemu sudeći, na sjednici u četvrtak nećemo dobiti selektora i pričekat će se još neko vrijeme na njegovo imenovanje.

Također, važno je napomenuti da će u Trening centru NFSBiH u Zenici biti održana sjednica Izvršnog odbora, ali kako rekosmo, teško da ćemo tada saznati ko će preuzeti užarenu klupu bh. reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjećamo da su najozbiljniji kandidati za novog selektora Amar Osim i Meho Kodro. Spominje se još nekoliko trenera iz regije, ali izbor će po svemu sudeći pasti na spomenuti dvojac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi