Selimović: Nema nepoznanica, Olimpic i mi se dobro poznajemo

Napadač Crno-crvenih pred duel na Otoci

Selimović: Nema nepoznanica, Olimpic i mi se dobro poznajemo

Zenički Čelik je u velikoj krizi, a nakon poraza od Drine na Bilinom polju ostavku na mjesto stručnog štaba ponudio je Nizah Hukić. 

Na njegovo mjesto sjeo je pomoćnik Elvedin Beganović, dok će Hukić u današnjem duelu biti pomoćnik. Mnogo je problema u redovima Zeničana, ali napadač Crno-crvenih, Verner Selimović vjeruje da je došlo vrijeme da Čelik krene ka boljim rezultatima. 

"Ekipe se jako dobro poznaju, igrali smo i prijateljsku utakmicu prije početka prvenstva, a sada nas očekuju još tri. Mislim da tu neće biti nepoznanica i da niko nikoga ne može iznenaditi. Mi idemo da se nadigravamo. Ekipa je poljuljana lošim rezultatima, ali mislim da se možemo oporaviti i krenuti ka boljim rezultatima," kaže Selimović i dodaje: 

"Sigurno je da Čelik ne zaslužuje da bude na ovoj poziciji. Kada pogledate igrački kadar Čelika i poziciju na tabeli jasno je da može bolje. Nadam se da ćemo se podići do kraja polusezone i popraviti dojam. Sve je do nas igrača, moramo biti bolji, više se truditi i rezultati će doći," smatra Selimović. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.