Selimović: Pobjeda u Gračanici nije iznenađenje

Fudbaler Gradine Emir Selimović

Selimović: Pobjeda u Gračanici nije iznenađenje

M. Šljivak

Fudbaleri Gradine otežali su Bratstvu iz Gračanice borbu za plasman u Premijer ligu.

Tim iz Srebrenika je savladao Bratstvo na gostovanju, te su Gračanlije sada pet bodova iza vodeće Mladosti iz Doboj Kaknja.

Igrač Gradine Emir Selimović smatra da pobjeda Gradine nije iznenađenje...

"S obzirom na to da nas ekipa Bratstva iz Gračanice nije pobijedila u zadnjih šest utakmica i da smo uvijek nezgodan protivnik za njih, ova pobjeda za nas nije iznenađenje. U zadnjih pet utakmica u ligi porazeni smo samo jedanput i to u Doboj Kaknju nakon sramnog suđenja", rekao je Selimović, koji pobjedu poklanja navijačima, popularnim Apachima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Danas smo pokazali da imamo kvalitet i da smo među boljim ekipama u ligi. Ovu pobjedu poklanjamo našim vjernim navijačima Apachima, koji su ponovo bili uz nas. Naredno kolo dočekujemo Orašje i očekujemo potvrdu ova tri boda", dodao je Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.