Selimović: Pobjedom nad Iskrom do mirnijeg završetka

Gradina dočekuje Iskru

Selimović: Pobjedom nad Iskrom do mirnijeg završetka

B. Mujezinović

Poslije poraza od Branitelja, fudbalere Gradine očekuje utakmica na svom terenu protiv Iskre iz Bugojna.

Ekipa iz Srebrenika bi eventualnom pobjedom u ovom susretu trebala riješiti dileme oko opstanka u Prvoj ligi FbiH, te u opuštenijoj atmosferi dočekati nastavak sezone.

Gosti iz Bugojna se sedam kola prije kraja prvenstva nalaze na pretposljednjoj poziciji na tabeli i svaka naredna utakmica je vrlobitna za njih. Do kraja prvenstva očekuje se velika borba za opstanak, a samo dva boda iznosi razlika koja dijeli posljednje četiri ekipe na tabeli.

''U subotu je pred nama veoma bitna utakmica na našem terenu i svi očekujemo pobjedu u tom susretu. U odnosu na prošlo kolo u ekipu se vraća dosta bitnih igrača koji su odmarali radi kartona. Mislim da smo u ovom trenutku dosta kvalitetniji od ekipe Iskre i to ćemo dokazati i na terenu.'' - izjavio je za naš portal fudbaler Gradine, Emir Selimović i dodao.

''Naša ekipa je domaćin u naredna dva kola koja slijede, te smatram da bi se pobjedama trebali odvojiti prema vrhu tabele, gdje nam i jeste mjesto. Svakako da Iskru ne smijemo podcijeniti, jer su i njima bodovi veoma potrebni za opstanak u ligi. Ovim putem pozivam i naše navijače da dođu i podrže nas u ovoj utakmici kao što su to i do sada radili''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.