Pomoćni trener Olimpika

Selimović: S izmjenama smo napravili još goru stvar

Olimpik je danas u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH na svom terenu poražen od Zvijezde 09 rezultatom 2:1.

Sarajevski tim se domaćim porazom doveo u nezgodnu poziciju pred revanš u Etno selu Stanišići, a toga je svjestan i pomoćni trener Vukova Esad Selimović.

"Dva sasvim različita poluvremena. U prvom smo igrali dobro i vodili, a u drugom smo totalno podbacili posebno nakon primljenog gola. S izmjenama smo napravili još goru situaciju na terenu", rekao je Selimović, te dodao:

"Protivnik je iskoristio naše greške, a da li je dao golove na sreću ili ne, nije bitno. Pobijedili su, a pred nama je revanš gdje ćemo dati sve od sebe da napravimo dobar rezultat".

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Revanš meč Zvijezde 09 i Olimpika igra se za sedam dana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi