Semberski derbi u Prvoj ligi RS

Zvijezda 09 dočekuje Podrinje

Semberski derbi u Prvoj ligi RS

M. Jakovljević

U subotu u Etno Selu Stanišići se igra Semberski derbi prvoligaša, gdje domaća Zvijezda 09 dočekuje ekipu Podrinja iz Janje.

Janjarci su bolje startovali i u tri kola sakupili se 6 bodova, a domaćini  samo 3.

"Bit će to pravi i istinski derbi. Spremni smo da se nadigravamo i ostvarimo pobijedu. Zanimljivi će biti dueli nekih igrača koji su prešli iz kluba u klub, a mislim da ćemo mi na kraju biti uspješniji.”, bio je kratak u izjavi Miloš Dupor koji je igrao i u Zvijezdi 09.

Slično mišljenje imaju i njegovi saigrači Aco Đokić i Dejan Vučić koji su takođe igrali u ekipi Zvijezde 09, a danas su članovi Podrinja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Cijenimo ekipu Podrinja koja ima kvalitetan sastav. Očekujem fer i korektnu igru i vjerujem da naši igrači imaju veći motiv za trijumf. Ne smijeispustiti ni jedan bod na našem terenu.,” kazao je presednik Zvijezde 09 Boris Stanišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti