Senad Lulić će biti spreman za Vels

Dobre vijesti stižu iz Zenice

Senad Lulić će biti spreman za Vels

Bh. nogometni reprezentativac Senad Lulić povrijedio se u susretu Serie A u kojem je Lazio pobijedio Frosinone rezultatom 2:0, ali unatoč tome je stigao na okupljanje reprezentacije u Zenici. 

Ljekarski tim naše reprezentacije čini sve da osposobi Lulića za predstojeće dvije kvalifikacijske utakmice kako se sada čini fudbaler Lazija će biti spreman za duele sa Velsom i Kiprom.

Oporavak Lulića značio bi mnogo i za selektora Mehmeda Baždarevića, koji će u susretima s Velsom i Kiprom biti lišen usluga povrijeđenog kapitena Edina Džeke, kao i suspendiranog Muhameda Bešića.

Podsjetimo, utakmica između BiH i Velsa igra se u u subotu na stadionu Bilino polje u Zenici s početkom u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.