Senadu Hadžiću polomljena rebra

Brutalni startovi na utakmici u Mrkonjić Gradu

Senadu Hadžiću polomljena rebra

Senad Hadžić, prvotimac Podrinja iz Janje, narednih sedam dana provešće u Kliničkom centru Banja Luka zbog teške povrede zadobijene na utakmici u Mrkonjić Gradu.

“Vjerujte da ne znam uopšte ko je startovao na mene. Sjećam se da su me unijeli u sanitetsko vozilo i da su me prevezli u Banja Luku. Polomljena su mi dva rebra”, rekao nam je iz bolesničke postelje Senad Hadžić.

Rukovodstvo Podrinja iz Janje ogorčeno je dešavanjima na utakmici u Mrkonjić Gradu, a javnost pitaju zbog čega se uopšte igra fudbal.

"Sudija Salibor Anđić iz Omarske je dopustio, ne grubu, nego pogibeljnu igru domaćih. Nastavak karijere Senada Hadžića je pod upitnikom, dok su nam teško povrijedili i Muhameda Sajtanovića. Pitamo se jesu li tri boda vrijedna nečijeg života", navodi se u saopštenju uprave FK Podrinje iz Janje.

Kažu kako to nije prvi put da glavne sudije okreću glavu kada protivinički igrači bestijalno jurišaju na igrače Podrinja.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Do kada će naše igrače slati s utakmice u bolnice? Za koga se igra fudbal, za sudije ili navijače? Zbog čega se utakmice na svim terenima ne sude kao u Gradišci, Modriči, Novom Gradu…”, pitaju se u rukovodstvu FK Podrinja.

Podsjećanja FK Podrinje je iz najvećeg povratničkog mjesta u RS, a u klubu zajedno igraju Bošnjaci i Srbi. Nažalost u nekim sredinama FK Podrinje nije dobrodošlo, a igrači pojedinih klubova ne prezaju od grubih startova. Subotnja utakmica, ako je to ikom bitno, završena je 4:1 u korist domaćeg tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije