Seona ubjedljiva protiv Lokomotive,  Bosna sigurna

Druga liga FBiH grupa Sjever

Seona ubjedljiva protiv Lokomotive, Bosna sigurna

S. Mlaćo

U drugoj ligi FBiH grupa Sjever danas je odigrano sedam utakmica, dok se susret između Mramora i Sloge igra u srijedu.

Seona je na svom terenu savladala Lokomotivu 5:1. Strijelci za domaće bili su tri puta Sead Havić, te po jednom Amer Osmanović i Muhamed Musić. Jedini pogodak za goste postigao je Tarik Derdemez.

Ingram je sa ubjedljivih 6:2 bio bolji od Dizdaruše, a čak pet pogodaka za domaće djelo je Aldina Husetovića. Jedan je dodao Osman Hodžić. Za goste su pogađali Emir Preljević i Eldin Mehmedović.

Rezultatom 1:1 završeni su dueli između Priluka i Dinama, te Mladosti M. i OFK Gradina. Prokosovići su sa minimalnih 1:0 nadigrali Svatovac, dok su Bosna i Budućnost remizirale u Kalesiji (2:2). Bosna Mionica je sa 2:0 bila bolja do Radničkog.

Na tabeli je prva Bosna M. sa devet osvojenih bodova i utakmicom manje, dok je na drugom mjesto FK Seona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi