Sušić: Znače mi savjeti od Medunjanina

Sastali se u Tel Avivu

Sušić: Znače mi savjeti od Medunjanina

Bh. internacionalac Tino-Sven Sušić (25) ni u izraelskom Maccabiju iz Tel Aviva se nije najbolje snašao.

Sušić je u Maccabi stigao ljetos na posudbu s namjerom da revitalizira svoju karijeru, međutim za vrijeme do sada provedeno u klubu je odigrao svega četiri utakmice u prvenstvu, od čega je samo jednu počeo od prve minute.

Da bude strpljiv savjetovao mu je i Haris Medunjanin, koji je u Maccabiju svojevremeno ostavio veliki trag, a dvojac se nedavno i susreo u Tel Avivu.

"Osjećam se dobro u Maccabiju, osjećam da sam u dobroj formi. Nadam se da ću uskoro početi igrati i kroz utakmice pokazati da vrijedim", kazao je Sušić, te se osvrnuo na Harisovu posjetu.

"Bilo je lijepo ponovo vidjeti Harisa. Puno mi je pomogao. Savjetovao mi je da se opustim i da će sve biti u redu", dodao je Sušiću razgovoru za klupsku stranicu. 

Podsjećanja radi, Sušić za Maccabi nastupa kao posuđen igrač belgijskog Genka.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Tinček ne može nigdje igrati izuzimajući lige tipa Hrvatske, BiH...
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi