Sesar: Nisam pljunuo sudiju, to nikad ne bih uradio

Veznjak Sarajeva pocrvenio

Sesar: Nisam pljunuo sudiju, to nikad ne bih uradio

A. Beganović

U prvom susretu osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine fudbaleri Zrinjskog su u veoma dobroj fudbalskoj predstavi sa 3:1 savladali Sarajevo. Pored dobre igre, te četiri gola, utakmicu su obilježila i dva crvena kartona, a jedan je dobio bh. reprezentativac i igrač Sarajeva, Ivan Sesar.

Veznjak našeg nacionalnog tima i Sarajeva javio se autoru teksta kako bi objasnio zbog čega je dobio crveni karton.

"Zovu me sa svih strana i pitaju me da li sam pljunuo sudiju. Ne znam odakle im te informacije, odnosno iste su se navodno pojavile na bh. portalima, a znam da ste uvijek bili korektni, pa upravo vama želim reći šta se dogodilo", u jednom dahu ispričao nam je Sesar.

"Odgovorno tvrdim da nisam pljunuo sudiju. Istina, nisam se ponio sportski, smatrao sam da je jedna odluka donešena na štetu mog kluba, te sam prigovorio sudiju. Bilo je tu i ružnih riječi s obje strane, ali nisam ga pljnuo. Ne ponosim se zbog ovog što se desilo, no glave su vruće u takvim momentima, tako da čovjek kaže nešto što možda i nikad ne bi. Žao mi je što sam ostavio svoje saigrače na cjedilu, te što nisam postupio kako dolikuje jednom reprezentativcu, no ponavljam, nisam pljunuo sudiju", dodao je Sesar.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti