Sesar pred novim angažmanom, čeka se potpis

Ponovo u inostranstvo

Sesar pred novim angažmanom, čeka se potpis

Bh. internacionalac Ivan Sesar na pragu je potpisa za Juventus iz Bukurešta, saznaje SportSport.ba. 

Sesar se kao slobodan igrač vodio još od maja kada se sporazumno razišao sa matičnim klubom Širokim Brijegom, a po svemu sudeći, svoju karijeru će ponovo nastaviti van granica naše zemlje. Tačnije, u Rumuniji. 

Nekadašnji član reprezentacije Bosne i Hercegovine je postigao dogovor sa prvoligašem Juventusom iz Bukurešta i svakog časa bi trebao potpisati ugovor.

Inače, radi se o klubu koji je tek izborio plasman u društvo najboljih, a novu sezonu u najjačem rumunskom rangu je otvorio sa dva poraza. 

Rumuni su uvjereni kako će dovođenjem Sesara dobiti potrebni kvalitet u veznom redu. Sa 27 godina na plećima ovaj vezista ima prilično dobro iskustvo igranja u inostranstvu, gdje je u prošlosti nosio dresove Kopra, Dunajske Strede, Elazigspora, Akhisarspora... 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije