Sevilla daje Spahića i Lunu Mallorci za Ivana Ramisa

Spahića daju Mallorci

Sevilla daje Spahića i Lunu Mallorci za Ivana Ramisa

M. Šljivak

Kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Emir Spahić zajedno bi sa saigračem iz Seville Antoniom Lunom mogao biti poslat u Mallorcu za stopera Ivana Ramisa.

Ramis se već mjesecima nalazi na meti Seville, a sada je tim iz Andaluzije spreman poslati svoju dvojicu defanzivaca u zamjenu za Mallorcinog defanzivca, jer ne želi dati šest miliona eura koliko Mallorca traži za Ramisa.

Naš kapiten je u Sevillu stigao iz Montpelliera prošle godine, sa ekipom ima ugovor do ljeta 2014. godine, no i ranije su španski mediji pisali kako Sevilla uveliko traži način da proda Spahića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije