SFK 2000 u grupi sa ŽNK Osijek i ŽNK Rudar Škale

Turnir Agram 2017

SFK 2000 u grupi sa ŽNK Osijek i ŽNK Rudar Škale

M. Šljivak

SFK 2000 Sarajevo i ove godine nastupa na 15. tradicionalnom, međunarodnom turniru u malom fudbalu “Agram 2017” u Zagrebu.

Prošle godine, izabranice Samire Hurem su osvojile prvo mjesto, sa sjajnom, ukupnom gol razlikom 22:1, a podsjećamo, najbolja igračica prošlogodišnjeg turnira bila je Merjema Medić, a napadačica Alisa Spahić.

“Obzirom da već godinama uspješno učestvujemo na ovom turniru, očekujemo dobar rezultat. Turnir je jako kvalitetan ove godine, jači neko ikada ranije i sve ekipe su dobre. SFK 2000 Sarajevo nastupa u najjačem sastavu.”, kazala je Azra Numaović, ispred SFK Sarajevo, dodavši:

“Iako je riječ o turniru koji nema rezultatski značaj, ipak nam mnogo pomaže u održavanju forme i takmičarskog duha u toku ove velike pauze između jesenjeg i proljetnog dijela prvenstva. Želimo boje našeg kluba i grb, kao i grad i državu iz koje dolazimo predstaviti na najbolji mogući način.”

SFK Sarajevo se nalazi u grupi sa ŽNK Osijek i ŽNK Rudar Škale, a turnir se održava 14. i 15. januara tekuće godine. Našim igračicama želimo puno sreće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije