Siguran trijumf Borca protiv Mladosti

Premijer liga BiH, 16. kolo

Siguran trijumf Borca protiv Mladosti

Borac iz Banja Luke na startu proljetnog dijela prvenstva upisao je siguran trijumf nad ekipom Mladosti iz Velike Obarske.

Izabranici Vinka Marinovića na kraju susreta slavili su rezultatom 2:0, a prvi pogodak viđen je sredinom prvog poluvremena. Radost navijačima Borca donio je Jović, da bi u nastavku susreta konačnih 2:0 postavio Subić.

Današnjim trijumfom Borac je zauzeo četvrtu poziciju u Premijer ligi BiH, dok je sastav iz Velike Obarske i dalje posljednjeplasirani.

BORAC: Avdukić, Pilipović, Redžić, Jevtić, Predragović, Jović, Stokić, Subić, Kostić, Bečelić, Radinović. Trener: Vinko Marinović.

MLADOST (VO): Budaković, Hodžić, Cicmil, Ibrić, Marković, Hadžibulić, Komarčević, Mišan, Perić, Jevtić, Mazić. Trener: Slavoljub Bubanja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Premijer liga BiH, 16. kolo:

Borac - Mladost VO 2:0

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti