Sigurna pobjeda Jedinstva

Trijumf Bišćana

Sigurna pobjeda Jedinstva

M. Šljivak

Nogometaši Jedinstva pobijedili su Slogu iz Siminog Hana s 2:0 u susretu 11. kola Prve lige Federacije BiH.

Bez većih problema je tim iz Bihaća stigao do pobjede u ovom meču, a do vodstva su došli u 27. minuti kada je mrežu Hamzabegovića pogodio Anes Nuspahić.

Rezultatom 1:0 se otišlo na odmor, a pobjednik ovog meča je bio poznat u 61. minuti. 

Nakon prekida zbog kiše, nastavak meča je kasnio, ali to nije smetalo domaćim da potvrde pobjedu i to preko Hodžića, koji je pogodio s penala za konačnih 2:0.

Prva liga FBiH, 11. kolo:

Jedinstvo - Sloga 2:0 (Nuspahić 27', Hodžić 61'p)

JEDINSTVO: A. Abdihodžić, Pantić, Burnić, Halilović, Samardžić, Nuspahić, Mujagić, S. Samardžić, J. Abdihodžić, Hodžić, Remić

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

SLOGA: Hamzabegović, Mehić, Fejzić, Salihović, Dav. Todorović, Dar. Todorović, Radovanović, Ibrahimović, Islamović, Habibović, Ahmetović.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije