Šikanjić: Nismo zaslužili ubjedljiv poraz

Napadač bh. kadeta

Šikanjić: Nismo zaslužili ubjedljiv poraz

Kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Šikanjić u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo postigao je dva gola. Jučer protiv Njemačke na terenu je proveo 54. minute, ali se nije upisao u listu strijelaca.

„Rezultat protiv Njemačke definitivno nije kakav smo očekivali. Protivnik jeste bio bolji, ali smatram da je pobjeda ipak previsoka i da nismo zaslužili baš ubjedljiv poraz. Stvorili smo i mi neke šanse juče, dok su Nijemci baš svaku iskoristili“, kaže Šikanjić.

Napadač Crvene zvezde očekuje više od predstojećih utakmica sa Republikom Irskom i Srbijom.

„Mi svakako moramo tražiti našu šansu protiv naredna dva protivnika. Nije ništa izgubljeno i daćemo sve od sebe da se plasiramo u naredni krug. Njemačku smo arhivirali, poraz jeste bio težak, ali mi moramo gledati naprijed i dok smo u igri za plasman u drugu fazu imamo obavezu da od toga ne odustajemo.“ 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi