Direktor FK Željezničar zadovoljan žrijebom

Šiljak: Ko god bio protivnik, mi ga moramo pobijediti

Voljom žrijeba, u polufinalu Kupa Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti Željezničar i Široki Brijeg.

Direktor Plavih sa Grbavice Mirsad Šiljak je nakon izvlačenja parova istakao da je cilj Željezničara osvojiti Kup, te da je zadovoljan što će Širokobriježani biti protivnik u polufinalu.

"Mi smo zadovoljni žrijebom i veliko je zadovoljstvo što ćemo igrati sa športskim prijateljima iz Širokog Brijega. U stvari, ko god bio naš protivnik mi ga moramo pobijediti jer naš cilj je osvajanje Kupa", rekao je Šiljak, koji je potom odgovorio na pitanje da li smatra da je put do Evrope lakši kroz ligu ili kroz Kup:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Idemo na oba fronta, tako da ništa nećemo prepuštati slučaju".

Prvi meč ova dva kluba igra se 12. aprila na Pecari, a revanš se igra sedam dana kasnije na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti