Šiljak: Očekivao sam Sarajevo, ali želja se nije ispunila

Direktor FK Željezničar

Šiljak: Očekivao sam Sarajevo, ali želja se nije ispunila

Voljom žrijeba odlučeno je da će Željezničar u okviru 1/16 finala Kupa BiH igrati protiv Brotnja. 

U utakmici koji je na rasporedu 21. septembra najtrofejniji klub u našoj zemlji će gostovati u Čitluku, a nakon žrijeba direktor kluba Mirsad Šiljak je priznao da je očekivao duel sa gradskim rivalom Sarajevom.

"U Kupu nema izrazitih favorita, ali normalno je da smo mi zadovoljni žrijebom. Nadam se da ćemo proći u sljedeće kolo. Iskreno, očekivao sam da ćemo igrati protiv naših komšija - FK Sarajevo, ali nažalost ta želja mi se nije ispunila", izjavio je direktor kluba Mirsad Šiljak. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sve parove 1/16 finala Kupa BiH možete pogledati OVDJE. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi