Fudbaler Jedinstva

Šiljeg: Moramo dati sve od sebe za tri boda

Jedinstvo iz Bihaća predvođeno trenerom Ahmetom Kečalovićem u okviru četvrtog kola Prve lige FBiH gostovat će u Sanskom Mostu kod ekipe Podgrmeča.

Bišćani su pobjedom nad Rudarom znatno podignuli samopouzdanje i u današnjem meču priželjkuju puni plijen koji bi ih doveo u sami vrh tabele.  

"Očekuje na nezgodno gostovanje kod ekipe Podgrmeča koja ima nula bodova. Mi smo na papiru favoriti, ali moramo dati sve od sebe da bi ostvarili povoljan rezultat, a to su za nas tri boda. Prošla domaća pobjeda nam je digla samopouzdanje. Ekipa je stvarno složna i bitno je da ostvarujemo trenerove planove", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Jedinstva Viktor Šiljeg, a potom dodao:

"Zahvalio bih se još našim sjajnim navijačima koji su nam dali vjetar u leđa u ovoj domaćoj pobjedi i nadam se da će ih biti u velikom broju u Sanskom Mostu", dodao je Šiljeg. 

Podsjetimo, ovaj 22-godišnji fudbaler u  redove Jedinstva stigao je prije mjesec dana iz slovenačkog Triglava. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.