"Silno motivisani ulazimo u drugi dio prvenstva"

Kapiten Radnika

"Silno motivisani ulazimo u drugi dio prvenstva"

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika su po povratku iz Antalije nastavili sa radom. 

Bijeljinci će danas odigrati prijateljski meč sa ekipom Mačve iz Šapca, što će biti generalna proba pred okršaj sa Olimpikom.

"Atmosfera u klubu i oko kluba je dobra. Želimo spremni dočekati drugi dio prvenstva i susret sa Olimpikom, koji nam je od izuzetne važnosti. Neće biti lako jer se Sarajlije bore za opstanak i od ovog susreta takođe očekuju mnogo. Ja vjerujem u saigrače i nadam se da možemo doći do pobjede", rekao je kapiten Radnika Stanko Ostojić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Radnika i Mačve na programu je danas u Brodcu, a trener Milošević će izvesti vjerovatno najači sastav u ovom momentu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi