Simikić: Nas ne interesuju drugi

Simikić pred meč

Simikić: Nas ne interesuju drugi

M. Jakovljević

U okviru 23. kola drugoligaškog istoka RS u Bogutovom Selu se sastaju dva imenjaka, domaća Mladost i Mladost iz Rogatice.

Domaćin je visoko plasiran i nalazi se 4. mjestu sa 33 osvojena boda, a ekipa iz Rogatice je u donjem dijelu tabele sa 22 boda.

Domaćini su veliki favoriti a gosti ističu da se neće unaprijed predati i za njih bi i remi bio podvig.

"Nas ne interesuju drugi, mi samo gledamo u svoje dvorište i protiv bilo kog protivnika idemo na pobjedu. Želimo pobjedu kako bi zadržali visoku poziciju. U ime igrača obećavam  maksimalnu angažovanost od prvog do posljednjeg minuta, kako bi zabilježili pobjedu i tako nastavili uspješnu seriju", kaže kapiten Dragan Simikić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi