Šimunović se pjesmom Dine Merlina predstavio saigračima
Foto: Screenshot

Debitant u našoj selekciji

Šimunović se pjesmom Dine Merlina predstavio saigračima

E. Čaušević

Fudbalska selekcija Bosne i Hercegovine igra u četvrtak u Nikoziji protiv Kipra utakmicu kvalifikacija za SP 2018.

Naši reprezentativci jučer su doputovali u Nikoziju gdje će odraditi nekoliko treninga pred veoma važan meč protiv Kipra. Jasno je da u našem taboru vlada dobra atmosfera, a bilo je veoma zanimljivo na današnjem ručku gdje su se novi "kolačići" morali predstaviti.

Naravno, tradicionalno novi bh. reprezentativci imaju "obavezu" da se jednom pjesmom po svom izboru predstave novim saigračima. Danas je inicijaciju imao i Jozo Šimunović koji pjevao pjesmu od najpoznatijeg bh. izvođača Dine Merlina.

Bh. reprezentativci su mu pružli podršku tokom izvođenja ove pjesme što je dokaz da je igrač Celtica sjajno prihvaćen među svojim saigračima. Zaista nas raduje što u Nikoziji pred meč sa Kiprom među našim igračima vlada odlična atmosfera.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi