Sinanović: Uz maksimalan angažman možemo do pobjede

Ofanzivac Jedinstva uoči duela sa Metallegheom

Sinanović: Uz maksimalan angažman možemo do pobjede

Jedinstvo iz Bihaća nakon poraza od Mladosti iz Kaknja, sutra će na stadionu Pod borićima odmjeriti snage sa šestoplasiranom ekipom Metalleghea. 

Iako trener Ahmet Kečalović neće moći računati na usluge Vile, Hasanhodžića i Šehića, u taboru bihaćkog prvoligaša vlada optimizam uoči sutrašnje utakmice.

"Pozicija na tabeli tima iz Jajca dovoljno govori o našem protivniku. Znamo da imaju u svojim redovima dosta dobrih pojedinaca, ali naša snaga je kolektiv i vjerujem da ćemo uz maksimalan angažman svih igrača doći do pobjede. Cilj nam je da prekinemo niz loših rezultata i konačno navijačima vratimo osmijeh na lice", kazao je ofanzivac Jedinstva, Armin Sinanović.

Pravdu na duelu između Jedinstva i Metalleghea dijelit će Drago Tabak iz Tomislavgrada, zajedno s pomoćnicima Stipom Velićem i Filipom Jarićem.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.