Siniša Stevanović je ipak dobro prošao
FOTO: facebook

Neugodna povreda Željinog beka

Siniša Stevanović je ipak dobro prošao

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara jučer su savladali Čelik sa 1:0, te tako sa pobjedonosnim nizom otišli na zimsku pauzu. 

Jučerašnji susret pored veoma važne pobjede Plavih, obilježila je i povreda Siniše Stevanovića koji je zadobio jedan veoma neugodan udarac u lice, tačnije desno oko te je morao biti zamijenjen na poluvremenu. Umjesto njega je ušao Aleksandar Kosorić, koji je i učestvovao kod jedinog pogotka.

Iako se činilo da je možda i riječ o težoj ozljedi, iz FK Željezničar za SportSport.ba su potvrdili da je Stevanović prošao bez lomova, te težih posljedica. 

Stevanović je sliku sa jasnim stanjem desnog oka postavio i na facebook, te je ono skroz zatvoreno. Srećom, sada slijedi zimska pauza pa ovaj će ovaj srbijanski internacionalac imati vremena da se oporavi od ove veoma neugodne povrede. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj desni bek na Grbavicu je stigao iz Novog Pazara, a odigrao je 13 utakmica u ligi te upisao jednu asistenciju. Prema svemu sudeći, i u narednom periodu ostat će stanovnik Grbavice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi