Širanović: Igman nema šta tražiti u Orašju

Nogometaš Orašja

Širanović: Igman nema šta tražiti u Orašju

B. Mujezinović

Orašje će u ovom kolu Prve lige FBiH na svom stadionu dočekati ekipu Igmana iz Konjica. 

Labudovi sa Save su u prošlom kolu, unatoč pruženom dobrom otporu, poraženi u Srebreniku, a pred ovu utakmicu zauzimaju 6. poziciju na tabeli. 

Gosti iz Konjica u ovoj utakmici moraju ići na sve ili ništa, s obzirom da su im bodovi prijeko potrebni za opstanak u ligi, a da bi ostvarili svoj cilj do kraja moraju upisati povoljne rezultate i na gostujućim terenima. 

Međutim, iz tima Orašja poručuju da Igman nema šta tražiti u ovoj utakmici i da se "vade" negdje drugo.

"Svjesni smo u kakvoj se situaciji Igman nalazi i da im današnja utakmica predstavlja jednu od meč lopti za opstanak u ligi. Znamo da imaju kvalitetnu ekipu na čelu sa dobrim trenerom, ali mi ćemo sve dati da danas pobijedimo i tako se učvrstimo u gornjem dijelu tabele. U ekipi vlada odlična atmosfera i trijumfom želimo nastaviti domaći pobjednički niz. Ekipu iz Konjica respektujemo, ali poručujem da danas nemaju šta tražiti na stadionu Goal u Orašju", rekao je za naš portal igrač Orašja, Dean Širanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti