Širanović: Zasluženo smo prvi, tu ćemo i ostati

Fudbaler Radničkog nakon trijumfa

Širanović: Zasluženo smo prvi, tu ćemo i ostati

Radnički iz Lukavca u utakmici 7. kola Prve lige FBiH na Jošiku savladao je Metalleghe BSI i tako preuzeo lidersku poziciju. 

Jedan od boljih pojedinaca u redovima Lukavčana bio je Dejan Širanović, koji u razgovoru za SportSport.ba kaže da je njegov tim zasluženo slavio u jučerašnjem susretu. 

„Znali smo da nam dolazi u goste dobra ekipa, međutim, naš cilj se znao već na početku. Stvorili smo mnogo šansi i na kraju zasluženo slavili s 3:0, iako je rezultat mogao biti i veći“, kaže Širanović, te dodaje:

„Puno nam je pomogla i podrška navijača, bili su naš 12 igrač i uz takvu atmosferu i maksimum svih igrača pobjeda jednostavno nije mogla izostati. Zasluženo smo na prvoj poziciji i vjerujem da ćemo tu i ostati ako nastavimo ovako“, dodao je ovaj 23-godišnji defanzivac.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.