Sirnicu nene Munibe i Kalesiju ne može ništa zamijeniti
Foto: Dnevni Avaz

Mire odmara u Kalesiji

Sirnicu nene Munibe i Kalesiju ne može ništa zamijeniti

M. Šljivak

Fudbaler Rome i bh. reprezentativac, Miralem Pjanić, od jučer se nalazi u Kalesiji, gdje provodi dio svog godišnjeg odmora.

Pjanić je u Kalesiju stigao kod nane i djeda, gdje kaže da mu je najbolje i da mu dolazak u Kalesiju ne može ništa zamijeniti.

"Lijepo mi je bilo u Grčkoj, ali zna se gdje se najviše volim odmarati. Kod nene i djeda bit ću ,naredna tri-četiri dana. Nakon toga idem u Crnu Goru, pa se vraćam u Italiju, na pripreme s Romom" kazao je Pjanić za "Dnevni avaz".

Mire je posebno istakao kako voli sirnicu koju mu spremi nana.

"Nena Muniba to uvijek rado spremi. Ništa ne moram posebno tražiti. Uvijek je tu sirnica i ostalo što ona najbolje zna napraviti. Neninu sirnicu ništa ne može zamijeniti", dodaje Mali princ.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.