Široki Brijeg dobio Hajduka 2:0

Prijateljska utakmica povodom otvaranja kampa

Široki Brijeg dobio Hajduka 2:0

Nogometni klub Široki Brijeg danas je svečano otvorio svoj kamp Musa-Karačić na Mostarskom blatu, a povodom toga gostovala je momčad Hajduka.

Prvo su se sastali kadeti Širokog Brijega i Hajduka, konačni rezultat bio je 0:1, a nakon njih i juniori, utakmica je završila 1:1.

Prve ekipe Širokog Brijega i Hajduka odigrale su utakmicu u 18 sati, a na kraju su Širokobriježani slavili rezultatom 2:0.

Izabranici Ive Ištuka sve su riješili u 5 minuta. Prvo je Wagner, u 6.minuti, nakon dobre kombinacije sa svojim igračima odlično reagirao i prebacio golmana gostiju za vodstvo.

Već u 11. minuti, nakon greške obrane Hajduka na 2:0 povisio je Jure Ivanković

Širokobriježani su bili bolji protivnik i više su željeli pobjedu, dok momčad Stanka Poklepovića nije učinila ništa vrijedno spomena. Tek je Krešo Ljubičić uputio udarac iz slobodnog kojeg je Bandović lako ukrotio.

Treba spomenuti i to da je momčad Hajduka bila kombinirana zbog  ne igranja nekoliko reprezentativaca, te Tomasova zbog viroze i Andrića koji je ozlijeđen. Međutim, i Ištuk je dao šansu svim igračima pa su i Širokobriježani igrali u kombiniranim sastavima, sa pet igrača iz vlastitog omladinskog pogona koji su ove sezone priključeni prvoj momčadi.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.