Široki Brijeg kompletan na Koševu

Igrači se spremaju za duel protiv Sarajeva

Široki Brijeg kompletan na Koševu

Ekipa Širokog Brijega vrijedno se priprema za nadolazeći derbi 8. kola BHT Premijer lige protiv Sarajeva na Koševu.

Na kampu "Musa-Karačić" u sjajnoj atmosferi i odličnim uslovima Širokobriježani su odradili posljednji trening pred derbi. Trener Goran Sablić na raspolaganju ima kompletan kadar, a smatra da ih očekuje zahtjevna utakmica:

"Očekuje nas zahtjevna utakmica u Sarajevu. Naša želja je pozitivan rezultat, a naravno ako je moguće da pobijedimo. Smatram da imamo kvalitetnu ekipu i nadam se pozitivnom ishodu.", rekao je Sablić.

Ove sedmice stručni štab Širokog Brijega na čelu sa Sablićem dobio je dva velika pojačanja. Ekipi su se priključili kondicijski treneri Mate Brekalo i iskusni i poznati kondicijski trener Boris Peyrek koji je posljednji angažman imao u Dynamo Kiev.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Rado sam se odazvao pozivu Gorana i vodstva kluba sa Pecare koji su mi predočili svoju viziju. Došao sam unaprijediti razvoj mladih igrača kojih u ekipi ima dosta i moja očekivanja su velika.", rekao je Peyrek.

Ekipa Širokog Brijega danas putuje za Sarajevo gdje će sutra od 19:00 sati na stadionu Koševo odigrati derbi 8. kola BHT Premijer lige protiv Sarajeva.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi