Široki Brijeg odbio ponudu Željezničara za Menala

Dalibor Šilić potvrdio za SportSport.ba

Široki Brijeg odbio ponudu Željezničara za Menala

Igrači Širokog Brijega su na cijeni. Dejan Čabraja već je otprije na meti nekoliko klubova, Stjepanu Lončaru je u posljednji čas propao transfer u Levski, a sad je, pak, vruća roba Luka Menalo. 

Talentirani mladić, rođen 1996. godine, ove sezone svoju igru je podigao na dimenziju više. Sa sedam postignutih pogodaka i četiri asistencije je prva violina jesenje rapsodije Širokog Brijega, a među klubovima koji bi ga rado željeli vidjeti u svojim redovima je i sarajevski Željezničar.

Željezničar je na Pecaru poslao konkretnu ponudu, međutim ista je odbijena, što je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić.

"Istina je, dobili smo ponudu Željezničara za Menala i poslali smo odgovor.  Kakav? Odbili smo ponudu i zahvalili se na interesu", kazao je Šilić ne želeći otkriti o kojem se tačno iznosu radi. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za mladića kojem se pretkazuje velika karijera interesuje se nekoliko etabliranih klubova. Igrama u Širokom Brijegu na sebe skreće snopove svjetlosti i trenutno je vjerovatno najperspektivniji igrač u našoj zemlji. 

Ugovor sa Širokim Brijegom mu, inače, važi do 2020. godine. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi