Široki Brijeg ponizio Orašje na Pecari
Jabuka.tv

Tim sa Pecare u četvrtfinalu Kupa

Široki Brijeg ponizio Orašje na Pecari

Široki Brijeg se plasirao u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine. Plavo-bijeli su u uzvratnom susretu na Pecari deklasirali Orašje rezultatom 6:0, dok je u prvoj utakmici bilo 3:0 za gostujući sastav. 

Tim kojeg vodi Slaven Musa na domaćem terenu je opravdao ulogu favorita i na kraju lakše od očekivanog savladao Orašje sa visokih 6:0, a vodeći gol na utakmici viđen je u 17. minuti.

Vodstvo Širokom Brijegu donio je Mate Mehar, da bi potom pet minuta prije kraja poluvremena Ivan Buhač udvostručio vodstvo domaćih.

Drugo poluvrijeme donosi pravu golijadu. Već u 57. minuti rezultat je povisio Jure Ivanković pogotkom iz jedanaesterca, a nekoliko minuta kasnije u listu strijelaca se upisao i Dino Kresinger. 

Širokobriježani su unatoč sigurnom vodstvu i dalje napadali, a za novi gol na utakmici pobrinuo se Josip Ćorluka u 60. minuti. Tri minute prije kraja utakmice Luka Menalo je snažnim udarcem postigao posljednji pogodak za konačnih 6:0 na Pecari.

Kup BiH, osmina finala:

Široki Brijeg - Orašje 6:0 (3:0)

Široki Brijeg: Bilobrk, Kožul, Pandža, Pehar (46. Kresinger), Ivanković, Baraban (63. Menalo), Landeka, Buhač (54. Ćorluka), Ajayi, Karačić, Marković.

Orašje: Ivkić (46. Kurbašić), Pejić, Breškić, Ćosović, Brkić, Vidović, Arlović (61. Lugavić), Živković (82. Neretljak), Marković, Maskaljević, Prgić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije