Široki Brijeg potpisao ugovore sa trojicom juniora
NK Široki Brijeg

Petogodišnji ugovori

Široki Brijeg potpisao ugovore sa trojicom juniora

Široki Brijeg prvoj momčadi priključio je tri igrača iz juniorskog pogona, a radi se o Luki Menalu, Stjepanu Lončaru i Luki Jurčiću koji su sa jesenjim prvakom potpisali petogodišnje ugovore. 

Sva trojica su istaknula kako im je čast što im je pružena prigoda dokazati se u dresu Širokog Brijega, dok je sportski direktor Dalibor Šilić kazao je kako su na Pecari izuzetno ponosni na rad omladinske škole i njezina voditelja Tonija Karačića, odnosno činjenicu da je svake godine sve više mladih igrača u prvoj momčadi.

Šilić je dodao kako će Lončar i Menalo ići na pripreme s prvom momčadi u Antalyju i svakako dobiti svoju prigodu za nametnuti se te da bi tamo išao i Juričić da nije povrijeđen.

Na konferenciji za medije najavljena je i današnja prijateljska utakmica sa Cibalijom, kao i tradicionalna „Plava noć“, koja će ujedno biti donatorska, odnosno na njoj će se prikupljati sredstva za izgradnju krova na sjevernoj tribini stadiona Pecara. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.