Široki Brijeg protiv Sarajeva bez Ivana Barabana

Propušta meč zbog povrede

Široki Brijeg protiv Sarajeva bez Ivana Barabana

S. Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega jučer su poraženi od Mladosti iz Doboja kod Kaknja sa minimalnih 1:0, a je tim sa Pecare u tom meč ostao je i bez Ivana Barabana koji je morao napustiti teren u 29. minuti zbog povrede.

Barabana je faulirao Aladin Isaković, koji je tako zaustavio kontru tima sa Pecare, a sigurno je da će ovaj nogometaš propustiti prvi meč finala Kupa svog tima u srijedu protiv FK Sarajevo. Neslužbeno, radi se o težoj povredi.

Vezista Baraban je ove sezone u Premijer ligi upisao 19 nastupa, uz tri pogotka i dvije asistencije, dok je u Kup takmičenju upisao pet nastupa.

Goran Sablić jučer je u Kaknju izveo kombinovani sastav pa će glavnim igračima Širokog Brijega sigurno dobro doći odmor pred dvomeč sa Sarajevom. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi