Široki Brijeg u euforiji pred polufinale Kupa BiH
Foto: NK Široki Brijeg

Bit će otvorena i južna tribina

Široki Brijeg u euforiji pred polufinale Kupa BiH

U srijedu je na rasporedu prvi polufinalni meč Kupa Bosne i Hercegovine u kojem će na Pecari snage odmjeriti Široki Brijeg i Željezničar.

Do utakmice su ostala još samo dva dana, a u ovom hercegovačkom gradiću je sve u znaku fudbala. Navijači Širokog Brijega su za sutra (utorak) najavili karusel po gradu, koji će krenuti u 21 sat i čiji će cilj biti alarmirati sve stanovnike da dođu na utakmicu.

Za meč protiv Željezničara svakako vlada ogromno interesovanje, pa su tako u NK Široki Brijeg odlučili otvoriti i južnu tribinu stadiona Pecara, koja je u posljednje vrijeme bila isključivo namijenjena za akreditovane novinare.

Cijene ulaznica za sjevernu i južnu tribinu će iznositi 5 KM (za djecu 1 KM), a gostujući navijači će biti smješteni na istočnoj tribini. Očekuje se dolazak stotinjak Manijaka, za koje će ulaznica također koštati 5 KM.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Prema pisanju Bljesak.info, policija je meč Širokog Brijega i Željezničara okarakterisala kao utakmicu visokog rizika, pa će oko stadiona i na tribinama biti raspoređeno 60-ak pripadnika iz ŽZH i HNŽ.

Utakmica se igra u srijedu s početkom u 18 sati, a direktan prenos će raditi Naša TV.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi