Široki gostuje na Tušnju

Premijer liga, 4. kolo

Široki gostuje na Tušnju

Momčad Širokog Brijega danas će u 17:00 sati gostovati u Tuzli gdje će odmjeriti snage sa domaćinom Slobodom.

Širokobriježani su dobro otvorili sezonu, ostvarena je pobjeda u 1.kolu u derbiju protiv Željezničara, te su slavili na gostovanju u Gradačcu gdje su pobjedili Zvijezdu rezultatom 2:0.

Jedini „kiks“ bio je u prošlom kolu kada su na Pecari s aktualnim prvakom Borcem odigrali neriješeno iako su u potpunosti nadigrali ekipu trenera Cvetkovića i imali vodstvo do 87.minute kada Kajkut odličnim udarcem iz slobodnjaka pogađa za konačnih 1:1.

Sada je na momčadi s Pecare novi izazov, a kako se ekipa Slobode nalazi u velikim problemima, sigurno da će izabranici Branka Karačića to pokušati iskoristiti na najbolji mogući način.

"Biće tvrdo, s obzirom na to da nas čeka momčak koja u prva tri kola nije ostvarila dobre rezultate. Međutim, istat ta momčad u Trebinju je odigrala dosta kvalitetno. Istina, izgubila je ali je iz jedanaesterca mogla povesti i ko zna kakav bi onda bio konačan rezultat. U današnjem duelu pokušat ćemo nametnuti svoju igru, a ukoliko to ostvarimo ni povoljan rezultat neće izostati", između ostalog je uoči današnjeg susreta rekao trener Širokog Brijega Branko Karačić.

Što se tiče igračkom kadra, u sastavu Širokog sigurno neće biti Vedrana Ješe koji mora odraditi kaznu zbog 3 žuta kartona, a neće konkurirati ni ozlijeđeni Ćorić. Ješino mjesto najvjerojatnije će popuniti mladi Brekalo.

Mogući sastav Širokog na Tušnju:
Bilobrk – Diogo, Džidić, Brekalo, Bertoša – Marciano, Ivanković, Wagner – Mišić, Roskam, Zakarić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.