Široki i Vukovar otvaraju turnir
Široki je pobijedio Gyor u prvoj pripremnoj utakmici

Memorijalni turnir Gojko Šušak

Široki i Vukovar otvaraju turnir

Danas započinje novi Šuškov memorijal koji se igra u organizaciji nogometnog kluba Široki Brijeg. Ove godine uz domaćina, prošlogodišnjeg osvajača turnira, nastupaju hrvatski prvoligaš Cibalia iz Vinkovaca te hrvatski niželigaši Imotski i Vukovar.

Iz kluba ističu da su sve odradili što se tiče organizacije te da je sve spremno za početak ovog turnira.

Sa početkom u 14:50 sati bit će svečano otvaranje turnira na stadionu Pecara,a nakon toga u 15:00 sati odigrat će se prva utakmica polufinala između NK Široki Brijeg i NK Vukovar '91.

Druga polufinalna utakmica na rasporedu je u subotu 06. veljače na kampu Musa – Karačić na Mostarskom blatu sa početkom u 14 sati,a sastaju se HNK Cibalia i NK Imotski.

Finale je na rasporedu u nedjelju  07.veljače u 13:30 sati na stadionu Pecara dok će se susret za treće mjesto odigrati na kampu Musa-Karačića na Mostarkom blatu sa početkom u 12:00 sati.

Širokobriježanima će nastup u polufinalu biti druga pripremna utakmica u zimskom pripremnom razdoblju. Očekuje se i nastup novo pristiglih igrača, Veliza i Markića, te najnovije akvizicije, bivšeg igrača Širokog Brijega Mislava Karoglana.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.