Široki napunio mrežu Sutjeske
Mišić (20) i Glavina (24) bili su najraspoloženiji u momčadi Širokog

Golijada na Pecari

Široki napunio mrežu Sutjeske

Nogometaši Širokog Brijega u šesnaestini finala Kupa BiH igrali su  danas na Pecari protiv Sutjeske iz Foče, te do kraja napunili mrežu gostiju, rezultat je na kraju glasio 6:0.

Ivo Ištuk je u ovoj utakmici šansu pružio igračima koji manje igraju u Premijer ligi pa je na travnjak izašla skoro pa kompletno druga momčad. Na vratima je branio Marić, zatim ispred Ćorić, Markić, Brekalo, Hrkać, Kožul, Wagner, Glavina, Mišić, Pinjuh, Zakarić, te su još igrali Peraica, Weitzer i Ivanković.

Iako „rezerve“, nogometaši Širokog su bili prejaki za goste. U 17. minuti dobro se snalazi Pinjuh koji pogađa za 1:0, na 2:0 povisuje Mišić u 33., a do odmora Mišić postiže još jedan gol nakon odličnog prodora Ćorića i Glavine za 3:0 s čime se odlazi na odmor.

Kao i u prvom dijelu tako i u drugom na terenu igra samo jedna momčad, izabranici Ive Ištuka i dalje dobro igraju i kombiniraju što rezultira povećanjem vodstva i bilo je jasno da je samo pitanje sa koliko golova u mreži će gosti otići kući.

Već iz prve akcije Široki dobiva korner, a najviši u skoku je Peraica koji pogađa za 4:0 u 47.minuti.

U 62. minuti mladi Glavina je odlično povukao loptu i „potegao“ sa 30 metara, te postigao odličan pogodak za velikih 5:0.

Točku na „i“ stavlja Glavina  dvojim drugim pogotkom u 87.minuti kada je bio prebrz za obranu gostiju za konačnih 6:0.

„Priliku sam pružio igračima koji su imali manju minutažu u ovim utakmicama do sada. Šta reći nakon ovakvog rezultata, zadovoljan sam, idemo dalje.“, rekao je nakon utakmice trener Širokog Ivo Ištuk.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.