Šišić: GOŠK u susretu odluke nema šta tražiti

Veznjak Mladosti puca od optimizma

Šišić: GOŠK u susretu odluke nema šta tražiti

A. Beganović

Veznjak Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Aldin Šišić, uvjeren je da će on i njegovi saigrači po završetku derbi susreta sa GOŠK-om slaviti ulazak u Premijer ligu.

U derbiju prvenstva Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti Mladost i GOŠK, a ekipu iz Doboja kod Kaknja u Premijer ligu vodi samo pobjeda.

"Nemamo se šta lagati, GOŠK u ovom susretu nema šta tražiti. U 14 domaćih susreta ostvarili smo isto toliko pobjeda i ne vidim razlog zašto ne bismo savladali i ekipu iz Gabele", za SportSport.ba kaže sjajni veznjak Mladosti, Aldin Šišić.

Veznjak drugoplasirane ekipe Prve lige Federacije BiH tvrdi da cilj Mladosti pred početak sezone nije bio ulzak u elitni rang.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Naš cilj je bio što prije osigurati ostanak. No, nakon što smo prvi dio prvenstva završili pri samom vrhu tabele čelnici kluba su odlučili napasti Premijer ligu. Dovedena su sjajna pojačanja i sada sve držimo u svojim rukama. Imat ćemo veliku podršku s tribina. Naši navijači spremaju spektakl, a uvjeren sam da će nakon posljednjeg sudijskog zvižduka imati mnogo razloga za slavlje", zaključio je Šišić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.