Šišić: Ispast će da je na treningu bio boks meč

Suspenziju neće prihvatiti

Šišić: Ispast će da je na treningu bio boks meč

A. Beganović

"Neću prihvatiti suspenziju, odnosno mislim da nema nikakve osnove za istu. Nije bilo nikakve tuče, ispast će da su naši saigrači jučer prisustvovali boks meču na treningu, što nije istina", za SportSport.ba je istakao, Aldin Šišić.

Navodna žestoka tuča Eldina Šišića i Harisa Heće na jučerašnjem treningu bila je povod za ostavku Elvedina Beganovića na mjesto šefa struke zeničkog Čelika, no jedan od aktera iste za SportSport.ba tvrdi da se takve razmirice svakodnevno dešavaju u svim klubovima.

"Ništa se nije desilo što bi natjeralo šefa da podnese ostavku. Istina je, zakačili smo se jučer na treningu, ali sve se brzo smirilo. Takve stvari se dešavaju na treninzima. Malo smo se zakačili, ali sve je brzo došlo u normalu. Ne znam zbog čega se digla tolika prašina. Šef nije otišao zbog jučerašnjeg događaja na treningu i to svako zna. Suspenziju neću prihvatiti, novčana kazna u redu, ali suspenzija nikako", istakao je Šišić za SportSport.ba.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.