Šišić: Olimpic respektujemo, sa Mišom nemam nesuglasica

Pred duel s Olimpicom

Šišić: Olimpic respektujemo, sa Mišom nemam nesuglasica

Nakon remija sa Čelikom, nogometaši Viteza ovaj vikend dočekuju ekipu Olimpica iz Sarajeva. Biti će ovo veoma težak test za Vitežane koji su tokom cijele sezone prvo pod vodstvom Plavčića, a zatim sada i Ante Miše pokazali da igraju čvrstu i hrabro, te da ih nijedna ekipa do sada nije u potpunosti nadigrala na domaćem terenu.

Povodom ove utakmice, razgovarali smo sa veznjakom Viteza Aldinom Šišićem.

"Mi znamo da je ekipa Olimpica na vrhu tabele i da se bori za Europu i respektujemo ih, ali mi svaku utakmicu idemo na pobjedu pa tako i ovu. Što se tiče moje forme nisam zadovoljan, iskreno se nadam da ću se vratiti u formu iz prve polusezone i ponovo biti u prvom sastavu ekipe" izjavio je za SportSport Aldin Šišić.

Mladi veznjak Viteza Šišić Aldin je u prošlosti nosio dres Čelika, ali se prošli vikend nije našao ni na klupi protiv bivšeg kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja i trener Miše nemamo nesuglasica, nogomet je takav neke se stvari ne sviđaju ili igraču ili treneru, imali smo jedan korektan razgovor i to je sve. To nema nikakve veze zašto nisam bio među 18 igrača protiv Čelika. Trener misli da ja mogu puno bolje i da nisam bio spreman za ovu utakmicu, jednostavno meni je bilo teško pomiriti se s tom činjenicom iako sam odmah rekao da poštujem šefovu odluku."

Šišić je dodao na kraju razgovora da mu nakon sezone ističe ugovor sa Vitezom, ali naravno da ako Vitez bude želio produžiti ugovor prvo će razgovarati sa njima, ako ne onda postoje neke konkretne ponude koje će razmotriti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.